Onze eigen meubelmakerij

met 25 jaar ervaring

Met een eigen ambachtelijke meubelmakerij en gepassioneerde ambachtelijke meubelmakers staan wij als Concepta Interiors garant voor uw droomkeuken en interieur gemaakt van de beste materialen. Al het materiaal dat wij inkopen voor uw interieur komt uit duurzaam onderhouden bossen of is duurzaam geproduceerd.

Ons eiken hout!

Eikenhout gaat meer dan een levenlang mee en is een levend product. Doordat eikenhout een natuur product is zullen de kastdeurtjes, lades of andere onderdelen allemaal uniek zijn. De structuur, kleur en tekening verschillen immers per boom en per plank.

Op die manier krijgt uw nieuwe keuken of interieur de natuurlijke en eerlijke uitstraling waar u naar opzoek bent. U kiest niet voor niks voor eiken. Wij selecteren speciaal voor u het beste eikenhout.

Blokschaaf

Op maat gemaakt

De bomen waar onze planken uitgezaagd worden kunnen soms al 100 jaar oud zijn. Een op maat gemaakte ambachtelijke  keuken of interieur is bij ons de combinatie van het oog van de meester en zijn twee rechterhanden.

Samen met u doorlopen we het hele project, van het verwerken van uw ideeën of wensen, brainstormen, budgeteren, schetsen, inmeten en het uitvoeren.

Kantenlijmmachine

In onze ruime en moderne werkplaats hebben we de beschikking over een ruime sortering van machines die we gebruiken voor het maken van uw interieur. Een van die machines is onze enorme kantenlijmmachine. Hiermee werken we alle platen af met een kwaliteit fineerband die erop geplakt word. Ook hele panelen kunnen wij beplakken in welke kleur of dessin u maar wilt. Dit beplakken met fineer doen we voornamelijk bij keuken panelen zoals de kastdeurtjes en de zijpanelen. Dit zorgt voor een strakke en nette afwerking. De kanten en de panelen zijn waterdicht en makkelijk schoon te houden.
Machines Concepta

Opdeelzaagmachine

Onze moderne opdeelzaagmachine is een onmisbare machine in ons machinepark. Dankzij deze machine is het mogelijk om meerdere platen tegelijk te zagen. Dit scheelt enorm in tijd en geld.

Ook wordt er dankzij de opdeelzaag efficiënt omgegaan met de grondstoffen. Het afval wordt tot een minimum beperkt. Niet alleen hout maar ook kunststofpanelen zijn zonder probleem te verwerken.

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan snel een afspraak, of vraag voor meer informatie.