Nieuwsgierig?

ervaar hier onze werkwijze

Concepta Interiors hecht veel waarde aan een goede samenwerking waar overleg en open communicatie belangrijke kernwaarde zijn. Om een goed beeld van de werkzaamheden en wensen te krijgen komen we graag op lokatie om te bespreken welke werkzaamheden er uit gevoerd moeten worden. Samen met u zullen we de werkzaamheden die u wenst bekijken en in kaart brengen. Om u op weg te helpen met keuzes zal Concepta Interiors verschillende samples meenemen.

Digitale bewerking

Het eerste kennismakingsgesprek dient om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Samen bekijken we of al uw wensen te realiseren zijn in de beschikbare ruimte en binnen het door u gestelde budget.

Denkt u hierbij aan leidingen voor gas en water, is de vloer wel stevig genoeg en kunnen de muren eventueel gesloopt worden. Tevens zullen wij alle maten opnemen en digitaal verwerken tot een 3D plattegrond.

Blij met hun nieuwe inrichting

In de smaak vallen

In ons moderne kantoor hebben wij alle beschikbare middelen om het ontwerp wat we besproken hebben in 3D en kleur te realiseren. Indien dit gereed is zullen wij nogmaals bij u langskomen en samen het ontwerp bespreken. Uiteraard kunt u dan nog aanpassingen doorgeven. Bij dit gesprek zal tevens de door ons gemaakt offerte besproken worden. Elke klus zal hierin gespecificeerd worden met prijs en materiaal.

Korte lijntjes

Indien u akkoord gaat met de offerte zullen wij alle benodigde materialen bestellen en onze vakmensen inplannen. Tijdens de werkzaamheden zult u contact hebben met een persoon die alles in goede banen leid. Op deze manier heeft u een aanspreekpunt indien u nog vragen heeft. Korte en duidelijke lijntjes is wat wij nastreven.
Na oplevering zullen wij nog eenmaal bij u langskomen voor een eindevaluatie. Na oplevering houdt het natuurlijk niet op. Mochten er nog vragen zijn of wilt u toch nog kleine aanpassingen dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan snel een afspraak, of vraag voor meer informatie.