Een eigen ontwerp

keukens op maat

Iedereen heeft zijn eigen unieke wensen en smaak wat interieur betreft. Met de hedendaagse keuken is dat niet anders. De keuken mag weer gezien worden en is nu vaak het middelpunt van een woning. We hebben allemaal een ander leven, de een wat rustiger dan de ander en ook onze kook en leefgewoontes verschillen enorm. Concepta Interiors ontwerpt en bouw op maat en naar behoefte.

Wij bieden je een totaal oplossing in de keukenbouw, van ontwerp tot uitvoering. De hoogste kwaliteit en het beste gebruikersgemak wat onderhoud en schoonmaak betreft. Samen met u stellen we uw droomkeuken samen. Of het nu een countryhouse, moderne of industriële keuken moet zijn, Concepta |nteriors kan het allemaal op maat realiseren. Hoeveel kastruimte wilt u en waar moeten deze geplaatst worden? De luxe van een apothekerskast en softclose lades. Een werkblad van hardsteen, marmer of metaal, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor b.v. kastdeurtjes met bies of hoogglans wit gelakt, maar ook voor een volledige metalen keuken draaien wij onze hand niet om.

Apparatuur

Uiteraard werken wij samen met de topmerken keukenapparatuur zoals Miele, LG, AEG of welk merk uw voorkeur heeft. Alle apparatuur is mogelijk, wat dacht u van een stoomovern, bordenwarmer, complete koffiecorner, u kunt het zo gek niet bedenken of wij passen het in in uw droomkeuken.
Al onze keukens worden met precisie gemaakt in eigen fabriek door ambachtslieden met jarenlange ervaring in de interieurbouw.
Keuken Concepta Interiors
Keuken Concepta Interiors
Eikenhouten keuken landelijk