Compleet interieur

Concepta Interiors is niet alleen gespecialiseerd in de interieurbouw voor winkels en bedrijven maar ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden. Wij staan u het hele traject bij, van het ontwerp tot oplevering. Zo maken wij o.a. kamer en suites, inloopkasten, complete keukens en kastenwanden. Wij vertalen uw wensen naar een concreet ontwerp. Uiteraard werkt Concepta Interiors alleen met de beste en meest duurzame kwaliteit materialen zoals eikenhout, natuursteen en verschillende metaalsoorten. Duurzaamheid in onze materialen staat voorop, wij kopen dus uitsluitend bij erkende leveranciers bij voorkeur in Nederland.

Al hebben wij een voorliefde voor eikenhout onze deskundige interieurbouwers  zijn gewent te werken met alle houtsoorten om uw droom te verwezenlijken. Maar niet alleen met hout weten zij de mooiste interieurs neer te zetten.

Wilt u hardsteen, metaal of andere materialen verwerkt hebben in uw interieur, geen enkel probleem. Al is de basis van hout wij verwerken en werken op maat.

Interieurbouw
Slaapkamer opmaat Concepta