Eigen handgemaakte

eiken meubels

Concepta Interiors ontwerpt en maakt in eigen huis de mooiste meubels. Menig kantoor in Nederland en België heeft al gekozen voor Concepta Interiors. In onze eigen meubelwerkplaats maken wij van 100 % duurzaam eikenhout vergadertafels, kasten en betimmeren het complete interieur. Niet alleen bedrijven weten ons te vinden, ook voor particulieren maken we tafels, stoelen, kasten of welk meubelstuk u wilt. Alles op maat en van de beste kwaliteit. Complete horeca gelegenheden zijn al door ons ingericht met stoelen, tafels en complete counters. Wilt u meer informatie vul dan het contactformulier in of bel ons.

Kasten

U wilt wat anders dan standaard, andere maten, andere materialen of de ideale indeling. Concepta Interiors kan elke kast helemaal naar uw wensen maken. Of dit nu een inbouwkast betreft of een losse met planken en deurtjes. Heeft u veel boeken dan zal de kast meer zwaardere planken nodig hebben of wilt u objecten uit laten komen dan zal er verlichting moeten komen. Voor Concepta Interiors staan uw wensen centraal. Ook wat materiaal betreft is de keus enorm. Voor elk interieur maken wij ambachtelijk een kast op maat speciaal voor u.

Lees meer

Concepta Interiors is de specialist van opmaat gemaakte meubelen voor bij u thuis en op kantoor. Onze designers kunnen uw wensen omzetten naar een duidelijk 3D beeld van tafels en bijpassende zitmeubelen. Een op maat gemaakt tafel met bijpassende stoelen of een bank voor in een wachtkamer. Wij komen inmeten en ontwerpen elke afmeting tafel. Of het nu een vergadertafel of een eettafel moet zijn, wij maken wat u wilt. Wil u enkele voorbeelden zien en meer informatie. Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bar opmaat gemaakt interior
Farmhouse keuken
Badkamer opmaat interieurbouw