Haal 100% natuur in huis

eiken keukens

Eiken keukens worden gezien als stijlvol, eigentijds en een sfeervolle meerwaarde aan ieder interieur. Deze slijtvaste houtsoort is perfect voor het alledaagse gebruik van uw keuken. De reden dat veel mensen kiezen voor een eikenhouten keuken is dat deze keuken gegarandeerd een lange levensduur heeft. Daarnaast heeft eikenhout een warme, stijlvolle en robuuste uitstraling en krijgt met de jaren meer karakter.

Een eiken keuken van Concepta Interiors maakt het werken en leven
in de keuken tot een beleving.

Aanrechtbladen

Het aanrechtblad van uw eikenhouten keuken is iets wat elke dag en intensief gebruikt gaat worden. Bij Concepta Interiors u keus uit verschillende soorten hardsteen met verschillende bewerkingen.

Soorten steen bewerkingen

Gefrijnd
Bij machinaal frijnen wordt het oppervlak gefreesd, wat eruit ziet als een zaagsnede. Dat geeft strakke, rechte, mooie evenwijdige lijnen, die een minder natuurlijk uiterlijk hebben dan bij het handmatig frijnen van de steen.

Gefrijnt aanrechtblad

Gefrijnd

glossy keukenblad

Gezoet

Gezoet
Het zoeten van natuursteen is een schuurtechniek waarbij het schuurmiddel, dat minstens even hard is als de te bewerken steen, een korrelgrootte heeft die kleiner is dan 0,5 mm en groter dan 0,15 mm.

Nadat het blad geschuurd is kan het met een fijner schuurmiddel bewerkt worden totdat er met het blote oog geen krassen meer zichtbaar zijn.

Gebrand
Een gasvlam wordt aangebracht onder een hoek van 45 graden en loopt automatisch over het oppervlak. De warmte schok maakt dat deeltjes van de bovenlaag van de steen wegspringen.

Door daarna de steen heel snel af te koelen met water springen er grotere deeltjes weg. Zo ontstaat een natuurlijk oppervlak op de steen.

rustiek keukenblad

Gebrand

Modern kitchen
Moderne keuken 3D
Kader deurtjes

Onze handgrepen

Of u nu voor een klassiek eikenhouten keuken kiest of voor modern. Ons assortiment handgrepen zijn er in aluminium, geborsteld staal en mat staal. Maar wilt u een ander  metaal zoals messing dan kunnen wij dat zonder uitzondering voor u verzorgen.

Handgreep nummer 15
Handgreep nummer 3
Handgreep nummer 7
Handgreep nummer 8
Handgreep nummer 14
Handgreep nummer 13
Handgreep nummer 6
Handgreep nummer 9
Handgreep nummer 1