Eigen handgemaakte

eiken interieurs

Niet alleen keukens maar ook complete interieurs kunnen wij als Concepta Interiors voor u op maat maken. De complete afwerking van uw keuken met bijvoorbeeld een koof of een op maat gemaakt kookeiland, wij streven ernaar om uw droom interieur te realiseren. Eikenhout laat zich makkelijk bewerken door onze ambachtslieden, dus alles is mogelijk. Van klassiek naar countryhouse modern of industrieel, wij realiseren het voor u. Bent u opzoek naar een passende lambrisering of die extra grote inbouw voorraad- of boekenkast?

Wij creëren samen met u het ultieme interieur waar u nog jaren plezier van heeft.

Kamer en Suite

Een kamer en suite is een combinatie van een voorkamer en een achterkamer. Deze kamers worden gescheiden door twee schuifdeuren. De deuren van de kamer en suite kunnen weggeschoven worden.
Een kamer en suite was gebruikelijk bij huizen uit de jaren 1910/ 1930. Na de oorlog verdwenen de kamer en suite omdat er snel en goedkoop gebouwd moest worden. Ook werden er veel verwijdert omdat men open leefruimtes wilden. De kamer en suite is al enige jaren aan een opmars bezig.
Tegenwoordig verwacht men bij een jaren ’30 huis de klassieke kamer en suite deuren met ombouw. Vaak zitten deze er niet meer in en laat men ze er in een modern jasje weer inzetten. De originele kamer en suites kunnen vaak vakkundig gerenoveerd worden met de originele glas in lood ramen.

Op maat

Concepta Interiors beschikt over de ervaring en kennis in eigen huis om uw kamer en suite op maat te maken. Onze en suites worden ambachtelijk in eigen meubelmakerij op maat gemaakt van het beste eikenhout.
Niet alleen oudere huizen voorzien wij van onze vakkundig gemaakte en suite maar ook in nieuwbouw woningen maken wij op maat gemaakte kamer en suite deuren met ombouw. Dit kan een dichte uitvoering zijn of met glas. De keus is aan u de mogelijkheden zijn eindeloos.
Interieurbouw
Ensuite prachtig
Eiken interieur tekening

Eiken houten inloopkast

De inloopkast wordt door Concepta Interiors volledig op maat gemaakt en zal de gehele ruimte optimaal benutten. Concepta Interiors vertaald uw wensen naar een passend ontwerp waar u een leven lang profijt van heeft. Wilt u een hangkast, legkast of een speciale ladekast voor uw juwelen en zonnebrillen wij realiseren uw wensen?

Onze meubelmakers gaan voor u aan de slag. Ook een raam in de kamer hoeft geen belemmering te zijn voor een mooi afgewerkt geheel. Wilde u altijd al een kaptafel of een kast speciaal voor uw schoenen, Concepta Interiors heeft voor iedere wens de gepaste oplossing