Een unieke kans

bedrijfs interieurbouw

Elk bedrijf heeft een eigen cultuur en eigen uitstraling. Het interieur is hier vaak op ontworpen om het bedrijf een identiteit te geven. Deze identiteit komt het best tot zijn recht als deze consequent is doorgevoerd in alle ruimtes. Zowel voor bezoekers als de medewerkers moet een bedrijfspand vertrouwen uitstralen en een prettige werkbare sfeer overbrengen. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het volledige ontwerp voor de openbare ruimtes maar ook voor b.v. de kantoren, vergaderruimtes en de kantine of kitchenette. Graag komen wij bij u langs om samen te bespreken welke ruimte of ruimtes het om gaat en wat uw wensen zijn.

Receptie balie

De ontvangstruimte of receptie van je bedrijf is het eerste visitekaartje voor je bezoekers. Nog voor je ze de hand hebt geschud heeft de bezoeker al een idee en gevoel bij jouw bedrijf. Uiteraard moet dit een positief gevoel zijn. Met een ruimte op maat passend bij jouw bedrijf maak je indruk op nieuwe bezoekers en potentiële klanten. Je bedrijfskleuren en filosofie kun je hier duidelijk maken. Een vriendelijke en overzichtelijke entree op maat gemaakt is gastvrij en comfortabel.
Concepta Interiors realiseert de gehele entree naar uw wensen en maakt een ontwerp waar bezoekers en medewerkers zich thuis voelen. De balie, wachtkamer en meubels alles zoals u het wilt. Materialen die passen en de uitstraling hebben van jouw bedrijf.

Vergaderzaal

Een vergaderzaal moet in eerste instantie functioneel zijn en snel aan te passen aan de gelegenheid. Goede tafels en presentatie meubilair wat makkelijk verplaatsbaar is. Vergaderen kan saai worden dus een sfeervolle ruimte waar men gemotiveerd en geïnspireerd van raakt is een must.
Onze ontwerpers weten van elke saaie ruimte een inspirerende en comfortabele vergaderplek te maken. Flexibel en geschikt voor verschillende gezelschappen. Materialen zoals aluminium, staal en hout gecombineerd met kleur gaan uiteraard in overleg.

Horeca

Niet elke horeca gelegenheid is hetzelfde maar heeft zijn unieke wensen en doelgroep. Concepta Interiors neemt samen met u de tijd om alle wensen in kaart te brengen. Of het nu om tafels gaat of om de complete bar of zelfbedieningsmeubel een restaurant heeft immers andere behoefte in de zaak dan een cafe of hotel. Deze behoefte kunnen wij omzetten in een ontwerp in 3D.
Heeft u een horeca winkel zoals een ijssalon dan kunnen onze designers ook de vitrines op maat voor u ontwerpen en uitvoeren, inclusief plaatsing. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om deze met u in kaart te brengen.
Horeca opmaat gemaakt interieurbouw
Zakelijk interieur

Garderobe en meer

Een warm welkom begint bij een receptie en een opgeruimde en ruime garderobe. Of het nu om een volledige garderobe gaat voor een theater, bioscoop of de garderobe bij een bedrijf iedereen wil graag dat zijn spullen veilig en netjes opgeborgen kunnen worden. Concepta Interiors heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen en ontwerpen van de juiste garderobe. Zowel het hang gedeelte als de ligplanken moeten makkelijk bereikbaar en ruim zijn. Samen met u gaan we een ontwerp maken aan de hand van uw wensen. De juiste oplossing voor het opbergen van een paraplu, hoeden en jassen. Alles is mogelijk bij Concepta Interiors. Scholen hebben immers andere wensen dan een museum.

Kantine

Concepta Interiors ontwerpt en bouwt kantines op maat naar de wensen en ruimte binnen uw bedrijf. Een sfeervolle kantine moet een goede ontspannen sfeer hebben waar je rustig wat kunt eten of drinken. Niet alleen voor uw medewerkers maar ook klanten en overige bezoekers moeten in een representatieve ruimte kunnen eten en drinken. Het behoort immers tot een van de visitekaartje en uitstraling van uw bedrijf. Concepta Interiors realiseert de volledige inrichting van uw kantine indien gewenst met alle apparatuur. Wij werken uitsluitend met de bekende A-merken zoals AEG, Miele en LG.